Csapadék nélkül

2022.09.09. 07:08

Napsütésre és széllökésekre is számíthatunk pénteken Veszprém megyében

Pénteken reggel keleten is megszűnik az eső, majd átmenetileg mindenhol többórás napsütés várható. Estétől nyugat felől aztán újabb felhősödésre számíthatunk, és itt már ismét lehet csapadék. 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet. Főleg reggel és estétől lesz élénk az északnyugati szél – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Illusztráció: Juhász-Léhi István/Napló

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint pénteken többórás napsütés ígérkezik, gyengén, illetve közepesen felhős éggel, csapadék nélkül. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérnek. A hőmérséklet reggel 15 °C, délután 25 °C körül valószínű.
Szombatra virradóra csapadéktömb vonul át felettünk, de napközben már kisebb eséllyel alakul ki eső. Vasárnap változóan felhős, száraz idő körvonalazódik. A legmelegebb órákban már csak kevéssel emelkedik 20 °C fölé a hőmérséklet. A folytatásban marad a kora őszies idő eső nélkül, eleinte több, később kevesebb napsütéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!