Helyi időjárás

2022.10.08. 07:30

Gyenge hidegfront érkezik Veszprém megyébe

Szombaton eleinte csak fátyolfelhők lesznek az égen, majd északnyugat felől vastagabb felhők érkeznek, és este északnyugaton záporok is kialakulhatnak. Estétől egyre inkább megerősödik az északnyugati szél. 20-21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, esetleg elvétve alakul ki gyenge zápor. Délután északnyugaton lesz a legtöbb napsütés, míg délnyugaton fátyol-, keleten rétegfelhők lehetnek. Gyengül és délkeletire fordul a szél. 15 és 21 fok közé csökken a nappali felmelegedés – írja a köpönyeg.hu.

Hétfőn gyengén fátyolfelhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden és szerdán a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően változóan felhős idő valószínű. Nem lesz eső. Folytatódhat a vénasszonyok nyara 20 fok körüli maximumokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!