Időjárás

2022.12.17. 07:10

Csökkenő felhőzet Veszprém megyében

Erős szél rontja a hőérzetünket

koponyeg.hu

Forrás: Pixabay-illusztráció

Szombat
Hajnalban többfelé várható csapadék: nagyrészt eső, de a Dunántúl magasabban fekvő tájain havazás, havas eső is lehet. Reggel északnyugat felől csökken a felhőzet, de délen és keleten további eső várható. Napközben tovább szakadozik a felhőzet, de keleten egész estig lehet vegyes csapadék, az Északi-középhegységben hó. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. Erős lehűlés várható: reggel és délután is 0-4 fok valószínű - írja a koponyeg.hu.
Vasárnap
Változóan felhős időre számíthatunk, némi rétegfelhőzettel. Nem lesz csapadék. Reggel -10 és -2, délután -4 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.
Hétfő
Fátyol-és rétegfelhők zavarják a napsütést. Estefelé a Nyugat-Dunántúlon hószállingózás előfordulhat. Reggel kemény fagy valószínű, délután is csak +1, +2 fok lehet.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket. Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet, továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában