Időjárás

2023.01.07. 07:08

Többórás napsütés hoz a szombat Veszprém vármegyébe

10°C körül alakul a csúcshőmérséklet.

koponyeg.hu

Forrás: Pixabay

Szombat
Délnyugaton és északkeleten reggel ködös, napközben erősen rétegfelhős lesz az ég. A legtöbb napsütés a középső tájakon lehet. 6 és 12 fok között alakul a csúcshőmérséklet. A délnyugati szél egyelőre mérsékelt marad - írja a koponyeg.hu.
Vasárnap
Reggelre sokfelé képződik köd, ködszitálással, szitálással. Napközben északon marad az erősen felhős, borult idő; de délután délen lassan szakadozik a felhőzet. A déli szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 5 és 13 fok között változik a hőmérséklet.
Hétfő
A borult égből sokfelé várható kiadós mennyiségű esőzés. 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására. A szél északnyugatira fordul és megerősödik.

Fronthatás ugyan nem terheli szervezetünket, azonban az átlagosnál enyhébb idő várható, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!