kilenc órán át keresték

2017.09.13. 09:50

Eltűnt egy férfi Balatonalmádiból, gőzerővel kutattak utána

Nagy Gábor Imre főtörzsőrmester, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja találta meg a 68 éves eltűnt férfit szeptember 12-én, akit kilenc órán át kerestek a balatonalmádi rendőrök kutató-mentő szolgálat segítségével, tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kovács Erika

A rendőrségre 2017. szeptember 12-én hajnali egy óra után érkezett bejelentés arról, hogy egy 68 éves férfi a balatonalmádi lakásáról ismeretlen helyre távozott. Az értesítést követően azonnal megindult az idős férfi keresésének megszervezése. A kutatásban a rendőröknek a polgárőrök mellett segített a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat Alapítvány kereső csoportja is, Fekete Attila vezetésével, két területkereső kutyával, Benivel, a labrador retrieverrel és a németjuhász Jankával. Nagy Gábor Imre főtörzsőrmester, balatonalmádi körzeti megbízott 2017. szeptember 12-én reggel találta meg Balatonakarattya egyik strandján az eltűnt férfit, akit a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Hirchl János a kutató-mentő szolgálat alapítványi elnöke elmondta, hajnalban érkezett hozzájuk a riasztás, mire hárman azonnal indultak tőlük a férfi keresésére, majd 15 hektáros területet vizsgáltak át. A kutatás során hőkamerát is bevetettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!