nem unatkoztak

2017.11.04. 10:47

Ittas vezetőket, bűnelkövetőket kapcsoltak le a rendőrök

Baleseteknél helyszíneltek, bűncselekményeket előztek meg, ittas vezetőket kapcsoltak le pénteken a rendőrök, derült ki Orosz Katalin megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatójából.

Kovács Erika

A szóvivő közölte, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, pénteken a rendőrök három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizenkét embert állítottak elő, köztük öt férfit ittas vezetés gyanúja miatt. Papkeszi külterületén november 3-án, 10 óra 45 perckor egy tehergépkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvényt vezető malomsoki lakost, Káptalanfa belterületén november 3-án, 18 óra 38 perckor egy gépjárművet vezető férfit vontak intézkedés alá a járőrök. A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket előállították mintavételre a Pápai, illetve a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- A fentieken kívül három esetben indítottak nyomozást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök, hangsúlyozta Orosz Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!