elfogták

2018.08.25. 08:00

Rendőrkézen a pétfürdői kábítószer-kereskedők

Nyomoz kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) egy 36 éves pétfürdői férfi és egy 37 éves szintén pétfürdői nő ellen, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A rendőrök a bűnügyi szemlén 21 tő marihuánát és a termesztéshez szükséges technikai eszközöket foglaltak le Fotó: Rendőrség

A gyanúsítottak korábban több alkalommal árultak kábítószert. A VMRFK mélységi ellenőrzési és közterület támogató alosztályának rendőrei 2018. augusztus 22-én összehangolt akcióban Pétfürdőn fogták el a 37 éves nőt, és a 36 éves férfit.

A rendőrök a bűnügyi szemlén 21 tő marihuánát és a termesztéshez szükséges technikai eszközöket foglaltak le
Fotó: Rendőrség

A rendőrök a gyanúsítottak házát átkutatták és kábítószergyanús növényeket találtak. A bűnügyi szemlén 21 tő marihuánát és a termesztéshez szükséges technikai eszközöket foglaltak le. A rendőrök a két személyt előállították a VMRFK-ra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!