elismerés a főkapitánytól

2018.09.13. 07:00

Elfogták a balatonfőkajári lövöldözőt, jutalmat kaptak

Emléktárgyat vehettek át a balatonfőkajári garázdát elfogó rendőrök és egy biztonsági cég munkatársa.

Kovács Erika

Tasnádi Attila címzetes rendőr főtörzszászlós, Simon Csaba, a biztonsági ő alkalmazottja, Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, Boros László címzetes rendőr zászlós

Fotó: rendőrség

Mint arról korábban írtunk, a rendőrségre 2018. augusztus 17-én 11 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi ügyeit intézni ment az egyik balatonfőkajári pénzintézetbe, ahol kérelmét elutasították, mire az illető ezután gáz-riasztó pisztolyával a padló felé lőtt. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai perceken belül a helyszínen elfogták az 52 éves várpalotai gyanúsítottat.

Tasnádi Attila címzetes rendőr főtörzszászlós, Simon Csaba, a biztonsági cég alkalmazottja, Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, Boros László címzetes rendőr zászlós Fotó: rendőrség

Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. szeptember 12-én tárgyjutalomban részesítette a felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsított férfit elfogó balatonalmádi rendőröket, Tasnádi Attila címzetes rendőr főtörzszászlóst és Boros László címzetes rendőr zászlóst, valamint az intézkedés során közreműködő biztonsági cég alkalmazottját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!