tacskó kiskutyát lopott

2018.12.10. 16:00

Megtalálta a rendőrség a Bazsiból ellopott kutyát

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 18 éves sümegi férfi ellen, aki egy néhány hetes tacskó kiskutyát lopott el egy Bazsiban levő ház udvaráról, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

. Bognár Márton boldogan vette kézbe a megtalált kiskutyáját Földi Hajnalka sümegi rendőr törzsőrmestertől Fotó: Rendőrség

Egy 18 éves sümegi férfi október 21-én, egy bazsi családi ház kapuját kinyitva bement az udvarra, ahonnan egy néhány hetes tacskó kutyát ellopott. A bejelentés után, néhány órán belül a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit otthonában igazoltattak. A házkutatásnál megtalálták nála az ellopott kutyát, és visszaadták a gazdájának.

Bognár Márton boldogan vette kézbe a megtalált kiskutyáját Földi Hajnalka sümegi rendőr törzsőrmestertől Fotó: Rendőrség

 

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!