gázt adott, amikor meglátta őket

2019.03.19. 18:30

Nem állt meg a rendőri jelzésre az ittas révfülöpi férfi

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 58 éves révfülöpi férfival szemben folytattak.

A police.hu információi szerint egy révfülöpi férfi 2019. február 9-én 22 óra után személygépkocsival közlekedett a 71-es számú főúton, Révfülöp belterületén, amikor a Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei igazoltatni akarták. A sofőr ezt észlelve, majd a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva gázt adott, elhajtott és egy közelben lévő ingatlan udvarára behajtva állt meg. A járőrök ott vonták intézkedés alá. Az ellenőrzés során felmerült a gyanú, hogy a járművezető szeszes italt fogyasztott a vezetése megkezdése előtt, ezért őt mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

Az 58 éves révfülöpi sofőrrel szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(Borítóképünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!