felkészült és tisztességes

2019.05.06. 11:00

Takács Zsolt az év veszprémi rendőre

A megyeszékhely közbiztonságáért végzett kiemelkedő, példamutató munkája elismeréséért Takács Zsolt főtörzsőrmesternek az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta az önkormányzat közgyűlése.

Kovács Erika

Takács Zsolt főtörzsőrmester, körzeti megbízott átveszi az Év Veszprémi Rend őre díjat Porga Gyula polgármestertől.

Fotó: Rendőrség

A rangos elismerést Porga Gyula polgármester adta át a díjazottnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon a rendőrök védőszentje, Szent György tiszteletére rendezett ünnepi állománygyűlésen.

Takács Zsolt főtörzsőrmester, körzeti megbízott átveszi az Év Veszprémi Rendőre díjat Porga Gyula polgármestertől. Fotó: Rendőrség

Takács Zsolt főtörzsőrmester munkájáról egyebek mellet kiderült, körzeti megbízottként rendkívül fontos munkát végez a rendőrségnél, kapcsolatot tart az emberekkel. Aktívan dolgozik a bűn- és baleset-megelőzésért, a bűncselekmények felderítéséért, az időskorúak, elesettek megsegítéséért. Szakmailag felkészült, tisztességes, becsületes, áldozatkész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!