egy áruház mellékhelyiségében találtak rá

2019.07.31. 07:00

Felemás sportcipőket lopott egy pápai üzletből egy 23 éves férfi

Szabálysértési őrizetbe vettek a pápai rendőrök egy 23 éves férfit, aki két különböző pár lábbelit lopott el az egyik helyi cipőboltból – tájékoztatta lapunkat a Pápai Rendőrkapitányság.

Polgár Tibor

Fotó: police.hu

A nyomozás rendelkezésre álló adatai szerint a 23 esztendős F. R. Ottó május 28-án délután megjelent az egyik pápai cipőboltban, ahol hosszasan próbálgatta a lábbeliket, majd pedig vásárlási szándék nélkül távozni készült az üzletből. Azonban a kijárathoz érve megszólalt az áruvédelmi kapu hangjelzése, ennek ellenére a férfi megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A bolt egyik munkatársa azonnal a férfi keresésére indult, és hamarosan rá is talált a közeli áruház egyik mellékhelyiségében, ahol előkerült két, közel 20 ezer forint értékű sportcipő egy-egy párja, amiket a tolvaj fizetés nélkül vitt el a cipőboltból. A helyszínre kiérkező járőrök F. R. Ottót előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rend­őr-főkapitányság fogdájára szállították.

A férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési előkészítő eljárás indult a Pápai Rendőrkapitányságon – közölte a Naplóval a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!