Tűz az ajkai hulladéktelepen 

2019.08.21. 11:15

Halálos ütközés, lezuhant repülő – Több baleset is történt a hosszú hétvégén Veszprém megyében

Több baleset és tűzeset is történt az elmúlt napokban.

veszprem.katasztrofavedelem.hu, police.hu, Kovács Erika

Ivott, beült a kocsiba és nekiment a tujáknak egy adászteveli férfi

Pápán közlekedett személygépkocsival egy 52 éves adászteveli férfi 2019. augusztus 17-én. Haladása során a sofőr járművel letért az úttestről, áttért a szemközti sávba, ahol az út melletti tujáknak ütközve állt meg.

Rajta kívül még négy ittas sofőrt kapcsoltak le a rendőrök az elmúlt szombaton. A rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megyében.

Lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Kövesgyűrpusztánál

Felszállását követően nem sokkal lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsony külterületén, Kövesgyűrpuszta mellett vasárnap délelőtt. A két utas időben el tudta hagyni a gépet.

Felszállását követően nem sokkal lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsony külterületén, Kövesgyűrpuszta mellett vasárnap délelőtt. Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fának ütközött egy autó Zalahalápnál

Fának ütközött egy gépkocsi Zalahaláp és Nyirád között, előbbi településhez közelebb vasárnap délben. A járműben ketten utaztak.

Halálos baleset történt a 82-es főúton

Meghalt egy ember, egy másik megsérült, amikor lesodródott és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Gyulafirátót és Eplény között vasárnap. Az autó kettészakadt, az utat a rendőrség lezárta, mondta el érdeklődésünkre Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Családi ház teteje égett Zircen

Munkálatok közben gyulladt meg egy száz négyzetméteres, háromszintes, palafedésű családi ház teteje Zircen, a Kodály Zoltán utcában vasárnap – tudtuk meg Stern Pétertől, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől. A városi önkormányzati tűzoltók mellett a veszprémi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

Baleset Badacsonytördemicen

Összeütközött egy személyautó és egy robogó Badacsonytördemicen, a Római úton hétfő délután. A karambolhoz a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom.

Busz és motor ütközött össze

Összeütközött egy motorkerékpár és egy autóbusz a 82-es főúton, Zirc térségében hétfőn. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők kimentek. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték.

Baleset a 71-es főúton

Egymásba futott két személygépkocsi Balatonalmádiban kedden, a József Attila úton, azaz a 71-es főút belterületi szakaszán. Az egyik jármű a vasúti töltésre sodródott, ezt a műszaki mentést végző balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vontatták le. Az egység áramtalanította a gépkocsikat és felitatta az úttestre kifolyt, kis mennyiségű üzemanyagot. A forgalom két sávon akadálytalanul haladt az érintett útszakaszon.

Tűz az ajkai hulladéktelepen

Tűz ütött ki egy hulladéktelepen, Ajka külterületén kedd délután. Mintegy harminc-negyven köbméter kommunális és zöldhulladék gyulladt meg. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat és elvégezték az utómunkálatokhoz. Az oltást erőgép is segítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!