öt vízsugárral oltották

2019.08.05. 08:49

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres épület Csopakon (frissítve)

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméteres épület Csopakon, az Örkény István sétányon, erősítette meg értesülésünket Stern Péter százados a megyei katasztrófavédelem képviseletében.

Kovács Erika

Fotó: katasztrófavédelem

A tűzhöz a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tudott.

Fotók: katasztrófavédelem

 

Információnk szerint egy felkapott vendéglátóhelyen keletkezett a tűz, senki nem sérült meg.

FRISS: Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Csopakon, az Örkény István sétányon keletkezett. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy mintegy ötven négyzetméteres, könnyűszerkezetes épület. A veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Az egységek két szén-dioxid-palackot is kihoztak az épületből, amely megsemmisült a tűz következtében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!