lopás

2019.09.10. 16:00

Rendőrkézre került a somlóvásárhelyi betörőpáros

Az Ajkai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 20 éves jánosházai és egy 21 éves somlóvásárhelyi férfi ellen.

police.hu

Forrás: police.hu

A sértett 2019. augusztus 24-én az esti órákban tett bejelentést a rendőrségre, hogy ismeretlen személy 2019. július 25. és augusztus 24. között somlóvásárhelyi családi házának ablakát betörte, majd bement az ingatlanba, és onnan különböző műszaki cikkek tulajdonított el több tízezer forint értékben. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 20 éves jánosházai, valamint egy 21 éves somlóvásárhelyi lakost.

Fotó: police.hu

A két férfit a rendőrök 2019. szeptember 9-én elfogták, majd előállították a Devecseri Rendőrőrsre, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindkét fiatal elismerte a bűncselekmény elkövetését, továbbá elmondták azt is, hogy a lopott tárgyakat továbbértékesítették. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!