segítségnyújtás nélkül távozott

2019.11.22. 15:27

Elfogták a pápai gázolót: zebrán ütött el egy idős férfit

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás a 28 éves sofőr ellen.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

November 20-án, szerdán 17 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán, az egyik körforgalom gyalogos-átkelőhelyén egy személygépkocsi gyalogost ütött el, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A balesetben az idős férfi megsérült, ezért a mentők kórházba szállították. A rendőrök azonosították az elkövetőt, egy 28 éves helyi férfit, akit november 22-én délelőtt otthonában fogtak el. A férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették, és a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. Ellene segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt nyomoznak.

Az esetről korábban megírtuk, zebrán ütöttek el egy 73 éves helyi férfit Pápán, november 20-án, szerdán este. A férfi információnk szerint súlyosan megsérült. A közösségi oldalon fotókkal megjelent bejegyzés szerint a férfit a buszpályaudvarnál egy fekete Mercedes ütötte el, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott, a rendőrség kereste.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!