az éj leple alatt

2019.11.07. 09:26

Végleg eltiltották a vezetéstől, mégis ittasan furikázott Veszprémben

Az elmúlt 24 órában sem unatkoztak a Veszprém megyei rendőrök.

Forrás: Illusztráció

A járőrök 2019. november 6-án 1 óra 10 perc körül Veszprém belterületén igazoltattak egy 57 éves személygépkocsival közlekedő helyi lakost – olvasható a rendőrség honlapján. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Kaposvári Törvényszék korábban véglegesen eltiltotta a járművezetéstől. Ezt követően a sofőrt elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették. Az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe és hat főt fogott el. Öt embert állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!