A forgalomcsökkenés és a leltárhiány lebuktatta

2020.02.12. 09:44

Sztornózta a vásárlásokat az enyingi férfi, így lopott a kasszából

Sikkasztás miatt indult eljárás egy 21 éves enyingi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: archív

A rendőrség információi alapján a büfésként dolgozó férfi 2019 őszén három hónapon át úgy végezte munkáját veszprémi munkahelyén, hogy az általa eladott ételek egy részénél a vásárló által megfizetett összeget bár betette a kasszába, azonban a pénztárgépbe felvitt tranzakciót rögtön ezután törölte is.

Később a gép adatai és a kasszában ténylegesen meglévő pénz különbözetét magához vette, hogy saját kiadásait fedezze belőle. A forgalomcsökkenés és a leltárhiány miatt indított belső vizsgálat feltárta a bűncselekményt. A sértett feljelentése alapján indult büntetőeljárásban a veszprémi nyomozók a büfést gyanúsítottként kihallgatták sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában