börtönbüntetés kiszabását indítványozzák

2020.03.24. 11:00

Hajánál fogva vonszolta az élettársát – vádat emelt ellene a Pápai Járási Ügyészség

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves férfival szemben, aki 2019 októberében élettársát a hajánál fogva vonszolta a várost elkerülő főút mentén.

A vádirat szerint az elkövető ittasan, az elkerülő út melletti majorban szóváltásba került a volt élettársával, aki emiatt otthagyta a férfit, és a főút mellett gyalogosan elindult.

A vádlott azonban nem akarta, hogy a sértett elmenjen, és gyalog utána indult. Miután utolérte, a hajánál fogva megragadta volt élettársát, és akarata ellenére elkezdte a major irányába vonszolni. A sértett mindeközben segítségért kiabált, mire a vádlott tenyérrel megütötte, amitől a nő elesett. A férfi ezek után továbbra is a hajánál fogva húzta volt élettársát a major bejáratáig, aki közben a könyörgött a férfinak, hogy hagyjon fel a bántalmazásával, amelyből sérülései nem keletkeztek.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!