baleset a 71-es főúton

2020.03.06. 11:53

Három személykocsi karambolozott Balatonfűzfőn

Lezárták a baleset miatt a Balaton körút érintett szakaszát.

Kovács Erika

Forrás: illusztráció

Három gépkocsi ütközött össze Balatonfűzfőn, a 71-es főút Balaton körúti szakaszán, a Jókai Mór utca közelében pénteken a déli órákban – adja hírül a katasztrófavédelem. A járművekben összesen négyen utaztak, mindannyian ki tudtak szállni. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Három személygépkocsi ütközött össze 2020. március 6-án 11 óra 5 perckor a 71-es számú főút 17. kilométerszelvényében, Balatonfűzfő belterületén – tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől. Úgy tudjuk, a járművekben összesen négyen utaztak, közülük hárman megsérültek.

Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének és a műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök a környező utcákba terelik.

13.25: A baleset helyszínelése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!