befejezték a nyomozást

2020.03.18. 07:00

Osztálytársától lopott a bakonykoppányi kamasz

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

police.hu

Egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik diák táskájából ismeretlen tettes több tízezer forint készpénzt lopott el. A kiérkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen az iskola egyik tanulója, egy 17 éves bakonykoppányi lány került a látókörükbe.

A feltételezett elkövető ruházatát a rendőrök átvizsgálták, és a fiatal nadrágjának zsebéből előkerültek az eltulajdonított bankjegyek. A rendőrök ezt követően a lányt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!