botrányos viselkedés

2020.04.29. 16:00

Kukákon és telefonfülkén töltötte ki a dühét egy férfi Veszprémben

A Veszprémi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki ittas állapotban a megyeszékhelyen megbotránkoztató módon viselkedett.

Fotó: police.hu

A 33 éves férfit 2020. február 5-én a délelőtti órákban ittassága miatt nem engedték be a nappali melegedő helyiségbe, melyen felháborodott. Ezt követően a közeli telefonfülkéhez ment, hogy telefonáljon, azonban a telefon csak búgó hangot adott, ami tovább fokozta az idegességét, ezért a fülkében kiabálni kezdett, a telefonkagylót a telefonkészülékhez csapkodta és rángatta a zsinórját. A telefonfülkét elhagyva mérgét az utcára kihelyezett kukákon töltötte ki, amelyekbe többször belerúgott.

Egy cselekményét észlelő járókelő értesítette a rendőrséget, akiknek a kiérkezése véget vetett a férfi dühöngésének.

A korábban ugyanilyen bűncselekmény miatt már szabadságvesztésre ítélt, különös visszaesőnek minősülő férfivel szemben az ügyészség elzárás büntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróság felé – áll a Veszprémi Járási Ügyészség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!