a szeszt megitta, a benzint eldobta

2020.07.03. 16:00

Betért aludni egy pétfürdői házba, távozáskor ellopott egy-két dolgot

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A pétfürdői sértett feljelentése alapján indult nyomozás ismeretlen tettes ellen, miszerint 2020. április 23. és május 1. között bement az ingatlanába, és onnan szeszes italt, benzint és egy csavarhúzót is lopott – írja a police.hu.

Az adatgyűjtés eredményeként a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves pétfürdői férfit, majd elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi elmondta, hogy italozás után hazafelé tartott, amikor érezte, hogy elfáradt. Már nem akart otthonáig gyalogolni, így bement az épületbe. Ébredéskor észrevette a helyiségben lévő flakonokat, azokat magához vette, és a szeszes italt útközben elfogyasztotta. A másik két üveg benzinnel volt töltve, azokat eldobta.

Fotó: rendőrség

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!