24 óra krónikája

2020.07.11. 15:00

Nem volt műszaki az Ikaruson, ezért hamis rendszámot rakott rá az ajkai sofőr

A járőrök a 82-es számú főúton, Veszprém közelében ellenőriztek egy Ikarus típusú buszt és igazoltatták annak vezetőjét július 10-én, pénteken este.

Fotó: police.hu

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az ajkai lakos úgy közlekedett a gépjárművel, hogy arról annak eredeti rendszámát levették, és egy ideiglenes rendszámot raktak a helyébe – írja a police.hu. Továbbá a busz műszaki érvényessége is lejárt.

Az 56 éves férfit az intézkedő rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, tizenhét embert állított elő, köztük tizenkettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Ittas járművezetés miatt hét sofőrrel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!