Rendőrség

2020.12.27. 11:14

Két balesetnél intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában

A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, hat embert fogott el, közülük négyet ittas járművezetés gyanúja miatt.

Forrás: Illusztráció

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – írja a police.hu. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A rendőrök Veszprémben, a Tüzér utcában igazoltattak egy személyautóval közlekedő 24 éves helyi lakost 2020. december 26-án, 14 óra 25 perckor. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a sofőrt a Veszprémi Rendőrkapitányság 2021. január 3-ig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!