sok értelme volt

2021.03.17. 11:59

Elkötött egy autót, aztán az árokban kötött ki vele egy Zirc környéki férfi

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás egy Zirc környéki településen élő 52 éves férfi ellen.

Forrás: rendőrség

A bakonyi településen élő sértett arról tett bejelentést a rendőrségre 2021. március 14-én, reggel, hogy a háza elől ismeretlen tettes elvitte a személygépkocsiját – írja a police.hu.

Aznap, délután 14 óra körül a járőrök Tés és Bakonynána között, az út menti árokban találták meg az összetört autót, amelyre egy utánfutót is kapcsolt az elkövető.

Nem messze a gépkocsitól a rendőrök megtalálták a feltételezett elkövetőt is, majd elfogták és előállítottak.

Fotó: rendőrség

A férfit – őrizetbe vétele mellett – jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során az 52 éves Zirc környéki településen élő férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Elmondta, hogy az autót a tulajdonos nem zárta le, a kulcsot pedig a járműben megtalálta. Elindította a gépkocsit, és elhajtott vele. Majd kölcsönkért egyik ismerősétől egy utánfutót, és úgy gondolta, hogy néhány zsák holmit szállít vele, de útközben árokba hajtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!