baleset érte

2021.03.18. 18:00

Kirándulót mentettek ki az Ördög-árokból a zirci tűzoltók

Március 15-én a déli órákban a Bakonyoszlop közelében található Ördög-árokhoz kaptak riasztást a zirci önkormányzati tűzoltók.

Egy a szurdokvölgyben kiránduló ember szenvedett balesetet, és önerejéből nem tudta a sziklás területet elhagyni. A zirci tűzoltók a sérültet hordágy segítségével juttatták ki a kb. másfél kilométerre lévő mentőautóhoz.

Pápán egy családi ház pincéjében 25 négyzetméteren csaptak fel a lángok a kedd esti órákban. A szuterén konyhaként is használt helyiség tűzhelyének közelében lévő bútorok gyulladtak meg. A tüzet a pápai hivatásos tűzoltók a közművek kiszakaszolását követően eloltották, így a lángok az épület más részeire nem terjedtek át. A két tulajdonost a mentősök kórházba szállították. A pincéből a tűzoltók a beavatkozás során kihoztak egy hőhatásnak kitett 11,5 kg-os gázpalackot is, amit oltóvízzel visszahűtöttek – írja a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!