Addig imbolygott, míg végül Fűzfőnél árokba hajtott az ittas teherautó-sofőr

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az 56 éves érdi lakos ellen ittas vezetés miatt indított büntetőeljárást.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. március 17-én, délután, hogy Veszprém felől Litér irányába halad egy tehergépkocsi, a jármű többször áttért a másik forgalmi sávba – írja a police.hu.

A bejelentést követően a rendőrök elindultak a gépkocsi felkutatására, melyet Balatonfűzfő külterületén, az út melletti árokban találtak meg, amint a sofőr éppen próbált kitolatni onnan. A rendőrök igazoltatták az 56 éves érdi férfit, és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A további mintavételre előállított férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vizsgálat során a nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!