valamin bepöccent

2021.04.07. 07:00

Nekihajtott és eltolta az autót egy pápai vasúti átjáróban

Gyanúsítottként kihallgatták a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai azt a 45 éves helyi lakost, aki autójával eltolt egy másik járművet, amelyre még rá is csapott egyet.

Napló-információ

Fotó: police.hu

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget március 18-án a délutáni órákban arról, hogy az egyik pápai vasúti átjáróban közlekedve vitába keveredett egy ismeretlen gépjárművezetővel. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a fénysorompóval biztosított átjáróban a bejelentő jobbra húzódva megállt az autójával, hogy a szemből érkező gépkocsi el tudjon haladni mellette. A járművet vezető férfi azonban szándékosan nekihajtott a bejelentő álló autójának, majd elkezdte hátrafelé tolni azt, miközben a sértettet folyamatosan trágár szavakkal illette. A férfi még a gépkocsi motorháztetejére is ráütött, majd visszatolatva elhagyta a helyszínt.

A járőrök rövid időn belül elfogták a 45 éves pápai lakost, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás – közölte a Pápai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!