Alkoholt próbált lopni egy pápai dohányboltból

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 34 éves miskolci férfit.

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2021. augusztus 24-én hajnalban érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik pápai dohányboltba betörtek. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd az egyik járőr a helyszín közelében felfigyelt egy gyalogosan közlekedő férfira, aki a rendőrautót meglátva futásnak eredt, és italos üvegeket szórt ki a zsebéből. A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, és a ruházatának átvizsgálása során két doboz cigarettát és két öngyújtót találtak nála, valamint a fűből több üveg kétdecis szeszes ital is előkerült. Ezt követően a 34 éves miskolci lakost a járőrök előállították, majd őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte tettét, és elmondta, hogy italt akart szerezni, ezért tört be éjszaka a dohányboltba.

A lopott termékeket a rendőrség hiánytalanul lefoglalta, és még aznap visszaadta a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!