Álmában loptak meg egy veszprémi nőt

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő 24 órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Forrás: pixabay.com

A veszprémi sértett 2021. szeptember 6-án délután tett bejelentést arról, hogy az azt megelőző hétvégén kétszer is meglopták, miközben egy lakatlan, romos épületbe behúzódva aludt – írja a police.hu.

Szombaton a nő táskáját és a benne lévő gyógyszereit vitte el ismeretlen tettes, majd vasárnap a pénztárcája tűnt el tízezer forintot meghaladó készpénzzel és személyes iratokkal. Ez utóbbi alkalommal a sértett felriadt az elkövető által keltett zajra, így személyleírást tudott adni róla. Emellett a nő az ügyben indult nyomozás során a fényképről történő felismerésre bemutatás keretében azonosította a feltételezett elkövetőt.

A veszprémi rendőrök 2021. szeptember 7-én délelőtt felkutatták és a megyeszékhely belvárosában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 28 éves helyi férfit. Előállítását követően őrizetbe vették és kihallgatták gyanúsítottként.

Az ügyben kifosztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában