Álmában loptak meg egy veszprémi nőt

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő 24 órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Forrás: pixabay.com

A veszprémi sértett 2021. szeptember 6-án délután tett bejelentést arról, hogy az azt megelőző hétvégén kétszer is meglopták, miközben egy lakatlan, romos épületbe behúzódva aludt – írja a police.hu.

Szombaton a nő táskáját és a benne lévő gyógyszereit vitte el ismeretlen tettes, majd vasárnap a pénztárcája tűnt el tízezer forintot meghaladó készpénzzel és személyes iratokkal. Ez utóbbi alkalommal a sértett felriadt az elkövető által keltett zajra, így személyleírást tudott adni róla. Emellett a nő az ügyben indult nyomozás során a fényképről történő felismerésre bemutatás keretében azonosította a feltételezett elkövetőt.

A veszprémi rendőrök 2021. szeptember 7-én délelőtt felkutatták és a megyeszékhely belvárosában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 28 éves helyi férfit. Előállítását követően őrizetbe vették és kihallgatták gyanúsítottként.

Az ügyben kifosztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!