Nem tetszett neki a pizza, őrjöngeni kezdett a révfülöpi étteremnél

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 40 éves fővárosi lakos ellen folytatott büntetőeljárást, az ügyben befejezték a vizsgálatot.

20210709 Devecser, Halálos baleset történt Ajka-Bakonygyepes és Devecser között a 8-as főúton. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az eljárás adatai szerint a budapesti férfi 2021. május 8-án délután Révfülöp egyik vendéglátó egységéhez ment, hogy átvegye az onnan rendelt pizzáját. Az étel azonban nem nyerte el a megrendelő tetszését, ezért azt az úttestre dobta, majd hangosan szidalmazni kezdte az étterem alkalmazottait. A konyha személyzete felajánlotta, hogy másik pizzát készítenek számára, ám a férfi nem élt a lehetőséggel, helyette tovább kiabált és a vendéglő épületének ajtaját kezdte ütni és rugdosni.

A kiérkező járőrök adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeképpen rövid időn belül balatonhenyei tartózkodási helyén intézkedés alá vonták az elkövetőt. A budapesti lakost elfogták, és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!