Befejezték a nyomozást a veszprémi drogosok ügyében

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: pixabay.com

Azonos fogyasztói körhöz tartozó hat helyi fiatal férfi ellen indult büntetőeljárás 2021. január 7-én a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai szerint valamennyien ugyanattól a 25 éves veszprémi férfitól és társaitól vették a kábítószert, amfetaminport és marihuánát. A két 24 éves, egy 27 éves és egy 30 éves veszprémi illetőségű, valamint egy 26 éves környékbeli kistelepülésen lakó férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás csakúgy, mint fiatalkorú társuk ellen. A 17 éves veszprémi fiatal is rendszeresen vásárolt és fogyasztott amfetaminport. Mind a hat gyanúsított elismerte a kábítószer-fogyasztást és vállalta az elterelést.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában