Jelentkezzen, aki látta!

2021.12.03. 17:00

Kerékpáros baleset szemtanúit keresik az ajkai rendőrök

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

Forrás: Pixabay

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 19060/455/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

 

Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. augusztus 31-én 7 óra körül időben egy 180-190 cm magas, ötven év feletti, őszes hajú, közepes testalkatú ismeretlen férfi egy sötét színű, vékony kerekű kerékpárral közlekedett Ajka, Petőfi út mellett haladó kerékpárúton a Móra Ferenc utca irányából Ajka központja irányába. A kerékpáros fekete és kék színű kabátot és kék farmernadrágot viselt.

 

A férfi a Petőfi utcai kerékpárúton haladva, az autóbuszmegálló mögött feltehetőleg nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányban kerékpárral haladó nő mögött, aki kanyarodási szándéka miatt lassított. Az ismeretlen férfi a kerékpárja elejével nekiütközött a hölgy kerékpárjának, aki ennek következtében elesett. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik az eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

 

A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

 

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!