A forgalmat elterelik

2021.12.17. 08:33

Súlyos baleset történt Nosztorinál, hatan megsérültek, egy ember életveszélyesen

Nagy erőkkel folyik a mentés egy Nosztorinál történt balesetnél pénteken reggel, ahová szirénázva érkeztek mentősök, tűzoltók, rendőrök, közölte egy olvasónk.

Kovács Erika

Forrás: Olvasó

Egy ember életveszélyesen, öt könnyebben sérült meg, elsődleges információnk szerint. Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, kisbusz és személyautó ütközött össze, a helyszínen a balatonfüredi és a veszprémi tűzoltók végzik a műszaki mentést, utóbbiak feszítővágóval vágták ki a személyautó sofőrjét, aki egyedül utazott a járműben.

A kisbuszban hatan utaztak. A baleset miatt nagy torlódásra lehet számítani, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. 

Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő elmondta, egy Suzuki típusú autó ütközött a kisbusszal, és a rendőrség tudomása szerint a kisbuszban négyen sérültek meg. A részletekről később adnak tájékoztatást.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!