Egy Devecser környéki faluban

2022.02.01. 20:00

Felesége hozzátartozóival balhézott össze egy férfi, ő húzta a rövidebbet

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség azzal a 42 éves férfival és 19 éves fiával szemben, akik az egyik Devecser környéki faluban a nyílt utcán bántalmazták a hozzátartozójuk férjét.

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint 2020 végén a sértett felesége, miután a férjét elhagyta, a kisgyermekével együtt visszaköltözött a családjához  - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.

A sértett 2021 elején apai láthatásról vitte vissza gyermekét, amikor a ház előtt hangos szóváltásba került a feleségével, hangoskodásukra pedig a házból kirohant a két férfi.

A 19 éves elkövető maga is vitázni kezdett a sógorával, melynek során meglökte a sértettet, aki ettől a gépkocsija visszapillantó tükrének esett, amely ennek következtében letörött.

Ezt követően a nő 42 éves nevelőapja háromszor nagy erővel fültövön ütötte a sértettet, aki a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és az idősebb elkövetővel szemben felfüggesztett fogházbüntetés, míg a fiával szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!