Rendőrség

2022.02.06. 20:02

Körözött személyt fogtak a rendőrök Balatonfőkajáron

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert őrizetbe vett, hat főt elfogott, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén tetten értek. A járőrök tíz embert előállítottak, hármat az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A rendőrök 2022. február 5-én délután Balatonfőkajáron, a Szabó Dezső utcában igazoltattak egy 29 éves berhidai lakost. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi ellen a Várpalotai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert a korábban kiszabott 90.000 forint pénzbírságot nem fizette be. A fiatalembert a járőrök elfogták és előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a körözött személy a pénzbüntetést befizette, így őt szabadon bocsátották. ​ - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!