Rendőrségi hírek

2022.02.22. 14:06

Veszprémben fogták meg a körözött férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és négy személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. Kilenc embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

 

 

A járőrök 2022. február 21-én délelőtt Veszprémben igazoltattak egy 42 éves ráckeresztúri lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Székesfehérvári Járásbíróság és a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezután előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!