Balhézott

2022.03.30. 19:00

Dühöngött és gépkocsikat rongált a gyulakeszi férfi

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte a 25 éves gyulakeszi lakos ügyében folytatott vizsgálatot.

Forrás: police.hu

Garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 25 éves gyulakeszi lakossal szemben. A férfi 2021. október 3-án éjszaka Ábrahámhegy egyik utcájában sétálva rosszul lett és barátja mentőt hívott hozzá. A kiérkező mentősök megkezdték a férfi ellátását, aki hirtelen magához tért és menekülni próbált, ám a közelben ismét a földre esett. Barátja szerette volna felsegíteni, azonban a 25 éves férfi lökdösni kezdte, majd a földre rántotta. Ezt követően elindult a mentőautó felé, melynek ajtaját ütötte-rúgta, és egy közelben parkoló jármű visszapillantó tükrét is letörte. A dühöngő férfit az időközben kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. - írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!