Baleset

2022.04.05. 10:36

Frontális karambol történt Öcsnél, küzdenek egy ember életéért

Frontálisan összeütközött egy kőszállító kamion és egy személyautó Öcsnél kedd délelőtt - erősítette meg értesülésünket Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivő. Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk, hogy a személyautó sofőrjét feszítővágóval szabadították ki az ajkai tűzoltók. Az illető életveszélyesen megsérült, sokáig küzdöttek érte, majd mentőhelikopter szállította el.

Kovács Erika

Forrás: Kovács Erika/Napló

Az utat lezárták, a forgalmat elterelik.

Forrás: Kovács Erika/Napló

A helyszínen megtudtuk, hogy a kamion rakomány nélkül Öcs felől közlekedett, vele szemben Ajka irányából egy Peugeot 206-os típusú személygépjármű érkezett. Utóbbi - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a szemben lévő sávba és frontálisan nekiütközött a kamionnak. A kamionos próbálta elrántani a kormányt és az árokba irányította a járművet, de nem tudta elkerülni az ütközést. 

Forrás: Kovács Erika/Napló
Forrás: Kovács Erika/Napló

A kamion sofőrje és a cég tulajdonosa megrendülten  állt a helyszínen, remélik felépül sérüléseiből a személyautó sofőrje. A kamiont az árokból egy speciális járművel próbáljak kivontatni. 

Forrás: Kovács Erika/Napló
Forrás: Kovács Erika/Napló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!