Erőszak

2022.07.11. 13:00

Tarkón ütötte beosztottját a gyógyszertárvezető, a bíróságon kötött ki

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség egy gyógyszertárvezetővel szemben, aki miután elégedetlen volt az egyik beosztottjával, tarkón ütötte a nőt.

Veszprém Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a férfi 2021 októberében este hat óra körül a gyógyszertár irodájában volt, amikor észrevette, hogy a patika fogadóterében egy vásárló tartózkodik, akit az asszisztens még mindig nem szolgált ki. A vádlott erre kiment az irodából és a sértetthez közel hajolva, kezét a vállára tette, és megkérdezte tőle, hogy tudja-e hívni a következő beteget, amire a nő igennel felelt. Az elkövető erre hangosan és durván rászólt, hogy akkor hívja, majd bal kézzel tarkón ütötte a közfeladatot ellátó személynek minősülő gyógyszertári szakasszisztenst, akinek a feje az ütéstől előrebillent. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!