Csak lassan

2022.09.08. 10:00

Akár 300 ezer forintba is kerülhet a száguldás

Kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére a Pápai Rendőrkapitányság a sebességtúllépések visszaszorítása és a gyorshajtásból adódó balesetek megelőzése miatt – közölte Nagy Judit rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Ezért az egyenruhások sebességmérővel naponta több pápai és vidéki helyszínen ellenőrzik a járműveket. A Pápai járásban idén augusztus 31-ig a rendőrök 1025 gyorshajtót rögzítettek. Közülük egy személyautó sofőrje óránként 201 kilométeres sebességgel ment a megengedett 90 helyett a pápai elkerülőn augusztus 26-án. Az illetőre 300 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki a rendőrség. A Pápai Rendőrkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy saját, utasaik és a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága miatt ne lépjék túl a megengedett sebességet! Mindig a látási viszonyoknak, az út minőségének és vonalvezetésének megfelelően válasszák meg a sebességet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!