Tragédia

2022.09.15. 07:18

Halálos baleset történt Pulánál, megszólalt a kamion sofőrje

Meghalt egy nő, amikor Suzukijával frontálisan összeütközött egy kamionnal Öcs és Pula között, csütörtökön reggel, közölte Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Az utat lezárták. 

 

A rendőrség közölte, hogy egy 55 éves, sümegi nő az áldozat, aki Ajka irányából közlekedett Pula felé, amikor összeütközött a kamionnal. A rendőrség feltételezése szerint az autó megcsúszott a vizes úton, emiatt történt a baleset. Mindkét járműben csak a sofőr utazott. 

 

A helyszínen azt láttuk, hogy egy kanyarban történt a baleset. Egy raklapokat szállító kamionba csapódott a kis Suzuki, akinek sofőrjét a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. 

A kamion sofőrje megtörten azt mondta, hogy semmit nem tudott tenni, hogy elkerülje az ütközést. Próbálta félrerántani a kormányt, de az autó áttérve a sávjába szembe ment vele. Azonnal segíteni a próbált, de nem tudta kiszabadítani a sérültet. Hívta a mentőket és a tűzoltókat, közben több autós is megállt segíteni a balesetnél. 

 

A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrfőkapitányság vizsgálja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!