Erőszak

2022.09.21. 08:00

Letartóztatták a szomszédját és rokonát késsel megszúró veszprémi férfit

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 60 éves veszprémi férfit.

Forrás: police.hu

Szeptember 17-én 20 óra 50 perckor érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy Veszprémben egy férfi kést rántott elő, majd két embert is megsebesített.  
Az eljárás adatai alapján a 60 éves veszprémi férfi szóváltásba keveredett 27 éves rokonával és 67 éves szomszédjával. A vita hevében a helyi lakos a nála lévő késsel a fiatalabb férfit has- és szívtájékon szúrta, míg a másiknak a hasán ejtett sérülést. A 27 éves férfi életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett, de a másik sértett sérülései is kórházi ellátást igényeltek.
Az elkövetőt a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, majd előállították, és őrizetbe vétele mellett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi letartóztatását, melyet ügyészi indítványra a bíróság szeptember 20-án elrendelt – írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!