24 óra krónikája

2022.10.18. 07:52

Szarvast ütött el egy kamion a 83-as főúton, három gépkocsiban is anyagi kár keletkezett

Egy férfi 2022. október 17-én 5 óra 50 perc körül közlekedett kamionjával a 83-as főúton, Városlőd irányából tartott Farkasgyepű felé.

Forrás: rendőrség

Haladása során a menetiránya szerinti jobb oldalról egy szarvas akart átfutni az úttesten - írja a police.hu. A járművezető az ütközést már nem tudta elkerülni, és elütötte az állatot. Ennek következtében a vad átrepült a másik forgalmi sávba, ahol a szemből érkező 51 éves siófoki férfi által vezetett kistehergépkocsi oldalának csapódott. Ezután a szarvas az úttestre zuhant, majd a kistehergépkocsi mögött haladó 21 éves vinári sofőr áthajtott rajta.

Forrás: rendőrség

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Négy személyt állítottak elő, köztük egy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!