MÁV

2022.11.26. 10:43

Baleset miatt Székesfehérvár és Várpalota között pótlóbuszok közlekednek a vonatok helyett (frissítve)

A Déli pályaudvarról Zalaegerszegre szombaton 7 órakor elindult Göcsej InterCity Székesfehérvárról való kihaladás után halálra gázolt egy embert.

MÁV

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Fotós:

A helyszínelés ideje alatt Székesfehérvár és Sárszentmihály állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. Az utasokat pótlóbuszok szállítják el, a buszok Várpalota és Székesfehérvár viszonylaton helyettesítik a vonatokat - közölte a MÁV

A 952-es számú Göcsej InterCity utasai a vonaton kénytelenek várakozni, mert a körülmények nem teszik lehetővé a vonatról való leszállást, vagy egy másik vonatra való átszállást.

A Székesfehérváron –Veszprém–Szombathely vonalon megnő a menetidő 20-40 perccel is. A vonalon közlekedő Bakony és Göcsej IC vonatok késve közlekednek a délelőtti órákban.

Baleset miatti változások:

A Déli pályaudvarról Szombathelyre 10 órakor induló Bakony InterCity (904-es számú vonat) nem IC minőségű kocsikat továbbít.
A Déli pályaudvarról Ljubljana állomásra 9 órakor elindult Citadella InterCity (IC246 számú vonat) Székesfehérvár állomáson várakozik a baleseti helyszínelés ideje alatt. Jelentős késéssel közlekedik majd.
Az utasokat pótlóbuszok szállítják el, a buszok Várpalota és Székesfehérvár viszonylaton helyettesítik a vonatokat.

Frissítve

Székesfehérvár és Sárszentmihály állomás között már közlekednek a vonatok, nem kell pótlóbuszokkal utazni. A Székesfehérváron –Veszprém–Szombathely vonalon fokozatosan, a késő délutáni órákban állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés, a vonalon közlekedő Bakony és Göcsej IC vonatok menetrendje is. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!