Rendőrség

2022.11.08. 15:00

Kábítószere volt, a jogosítványa viszont hiányzott a 8-as főúton elkapott sofőrnek

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 34 éves budapesti lakost.

Forrás: police.hu

Az eljárás adatai alapján a Devecseri Rendőrőrs munkatársai 2022. november 4-én 10 óra 15 perckor a 8-as számú főúton állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőr ruházatának átvizsgálásakor az egyenruhások a férfi nadrágjának a zsebében alufóliába csomagolt fehér színű kábítószergyanús port találtak. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pénzbírság meg nem fizetése miatt vele szemben elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a budapesti lakost ezután előállították, és a kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott nála.  

A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, míg az engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárás folyik az Ajkai Rendőrkapitányságon. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!