Rendőrségi hírek

2023.01.23. 17:00

Körözött férfit fogtak Királyszentistvánon

Vezetői engedély nélkül közlekedett a körözött férfi.

Forrás: Illusztráció/rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök két személyi sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Hat embert őrizetbe vettek, huszonhetet előállítottak, kilencet elfogtak, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést tíz esetben hajtottak végre.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei január 22-én 14 óra 40 perckor Királyszentistván belterületén igazoltattak egy 32 éves hódmezővásárhelyi személyt. A rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, amit a bíróság elzárásra változtatott át. Az igazoltatást követően az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.  
A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a bírság befizetésének eleget tett, így szabadon engedték. Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene – írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!