Zaklatás

2023.02.14. 15:30

Késsel fenyegette feleségét a pápai férfi, egy ismerősük avatkozott közbe

Házastárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűntette miatt távoltartás elrendelését indítványozta a Pápai Járási Ügyészség azzal a 42 éves férfival szemben, aki pápai lakóhelyükön késsel a kezében megöléssel fenyegette a feleségét.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető február 10-én délután szóváltásba került a házastársával, és azzal fenyegette, hogy leszúrja – írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség. Annak érdekében, hogy az asszonyban még nagyobb félelmet keltsen, magához vett egy kést, amellyel elindult felé, de a lakásban tartózkodó ismerősük közbelépése miatt felhagyott szándékával. 

Az ügyészség a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében szükségesnek tartotta a gyanúsított házastársától történő távol tartásának elrendelését, amellyel a bíróság egyetértett. A végzés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!