Hárman támadtak rá

2023.02.22. 19:30

Meg akarták ölni a sümegi férfit? Nyomoz a rendőrség

Megvert egy férfit három másik Sümegen nemrég, miközben az illető súlyosan megsérült. Az ügyben súlyos testi sértés bűntett miatt nyomoznak a Tapolcai Rendőrkapitányságon – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Azt mondták, mivel folyamatban lévő büntetőeljárásról van szó, a nyomozás érdekeire való tekintettel további információkat nem áll módjukban adni.

Kovács Erika

Kiss Zoltán nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett

Forrás: családi

A történtekről a veol.hu-n megírtuk, amerikai akciófilmbe illő jelenetről beszélt lapunknak a sümegi Kiss Zoltán, akit állítása szerint a saját területén három férfi támadott meg úgy, hogy súlyos sérüléseket okoztak neki február 14-én, kedden. – Hirtelen utamat állták, három férfi kiugrott egy autóból, engem pedig kirángattak az enyémből a minap, amikor a városhoz közeli gazdaságomba mentem – mondta Kiss Zoltán. 

A sümegi férfi úgy fogalmazott, hogy szerinte egy telek körüli vita, illetve más dolgok állhatnak a konfliktus hátterében, de, ahogy mondta, nem ez a megoldás, hogy majdnem agyonverték. Ütötték, rúgták, ahol érték, egyikük fahusánggal, karóval, miközben elrepedt a csuklója, eltört az orra, megsérült a szeme, karja, feje, lába, és alaposan megrongálták az autóját is. 

A férfi felidézte, kétségbeesett a verés miatt, ezért autójából kivett egy baltát, azt védekezésképpen a férfiak felé dobta, mire az egyikük ezt mondta neki: „Akkor ezzel most megöllek!” – Úgy éreztem, itt a vég, és végső elkeseredésemben kivettem az autómból egy fejszét is, mire megijedtek és nagy gázzal elhajtottak –  idézte fel a történteket Zoltán. Közölte, ezekre az eszközökre a gazdaságában adódó munkák miatt volt szüksége, azért tartotta az autójában. Természetesen az esetet jelezte a rendőrségnek, mire mentek is hozzá helyszínelni. Zoltán utalt rá, egyik férfi sem viselt maszkot, és egyiküket ismerte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!